Halil İbrahim Sofrası Restoran'a Görkemli Açılış

TAKİP ET

Birbirinden lezzetli kebap ve ızgara çeşitleri, damak tadına hitap eden yöresel lezzetleri ve zengin menüsüyle hizmet verecek olan Halil İbrahim Sofrası Restoran, muhteşem açılış töreni ile Atakum'da hizmet vermeye başladı. 

Samsun’un başarılı iş insanlarından Halil İbrahim Geçer ve ortağı Hakan Ünsal tarafından kendine özgü hizmet konseptiyle hayata geçirilen Halil İbrahim Sofrası Restoran, Atakum ilçesi Atakent mevki Ali Gaffar Okkan Caddesi'ndeki adresinde hizmet vermeye başladı. Restoranın açılışına, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediyesi eski Başkanı İshak Taşçı, Samsun Kahveciler Odası Başkanı Mustafa Kara, yerel firma temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM 

Açılışa özel olarak hazırlanan döner programa katılan vatandaşlara ikram edilirken, firmanın önünde uzun kuyruklar oluştu. Açılış öncesi adak kurbanı kesilerek dualar edildi. Açılış kurdelesini protokol temsilcileri ve firma yöneticileri birlikte kesti. Açılış sonrası davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı.

BÜTÇE DOSTU MENÜ 

Halil İbrahim Sofrası Restoran'ın ortağı Hakan Ünsal hedeflerini anlattı. Ünsal, "1990 yılından buyana yeme içme sektöründe çalışmalarımı sürdürmekteyim. Mersin’de 2000 kişilik kapasiteye sahip bir Restoranım bulunuyor. Samsun’da yer alan kendimize ait besi çiftliğimizde yetiştirdiğimiz hayvanları özel kesimhanemizde keserek kendi etimizi restoranımızda kullanıyoruz.

Atakent'te görülen ihtiyaç ve gelen talepler doğrultusunda Samsun halkının damak tadına hitap eden et yemeklerimizi onların beğenilerine sunmak istedik. Ekonomik krizin etkisiyle yükselen et fiyatlarını da dikkate alarak müşterilerimizi hem damak lezzetiyle, hem de bütçe dostu menü çeşitlerimizle buluşturmayı amaçlıyoruz. Müşterilerimizi, ailecek hoşça vakit geçirebilecekleri, geniş ve ferah bir ortamda ağırlıyoruz. Her zaman hizmet misyonu olarak müşteri memnuniyetini esas alıyoruz "dedi. 

'MÜŞTERİLERİMİZE SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK'

Ünsal, "Restoran açılışımızda düzenlediğimiz kampanyaya yoğun bir katılım oldu. Samsunlu hemşehrilerimizin bu yoğun ilgisi bizleri oldukça mutlu etti. İnşallah her ay düzenli olarak bu tarz özel kampanyalar düzenleyerek vatandaşlarımızı sevindireceğiz ve onlara sürprizlerimiz olacak. O konuda kesin kararlıyız. Bu anlamda Samsun’da bir ilki gerçekleştiriyoruz.

Menümüzde yer alan ızgara ve kebap çeşitlerinden fırın yemeklerine, lahmacundan dönere, çorba çeşitlerinden yöresel mutfak yemeklerine kadar geniş bir listeye sahibiz. Damak tadına hitap eden zengin menümüzde oldukça iddialıyız. Yakın zamanda yöresel yemeklerden Beyran Çorbamızı da menümüze ekleyeceğiz. Kendimize özgü hizmet konseptiyle sektörde fark yaratmak istiyoruz. Tüm müşterilerimize yemek sonrası kahve ikramımız olacak. Bütün Samsunlu hemşerilerimizi Restoranımıza bekliyoruz. Bu lezzetleri mutlaka tatsınlar ve kahvemizi içsinler. Yeni işletmemiz tüm Samsun halkına ve Atakum ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Feride SEZGİN