Halit Doğan'dan özel gereksinimli ve hasta yakınlarına destek projesi: "NEFES"

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, özel gereksinimli bireyler ve hasta yakınları için "NEFES" adını verdiği bir proje sunuyor.

Vatandaşların her anında yanlarında olan bir anlayışla hareket eden Halit Doğan, Samsun'da örnek bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. NEFES projesini açıklayan Doğan, "Samsun'da kimse yalnız değil ve olmayacak. Biz hep insanlarımızın yanında olacağız" dedi.

"İNSANLARIMIZ NEFES ALACAK"

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, "Hayatın her alanında, her zaman insanlarımızın yanında olacağımızı söyledik. Bu projelerle insanlarımıza destek olacak ve yaşamlarını kolaylaştıracak adımlar atıyoruz. Yapamayacağımız hiçbir vaadi söylemeyeceğiz. Bu çerçevede, insanlarımızın yanında olacak 'Nefes' projemizi hayata geçiriyoruz. Bu proje, evinde hasta bakımıyla meşgul olan hasta yakınlarına sosyal hayata katılma fırsatı sunacak.

Özel gereksinimli bireyler ve Alzheimer, Parkinson, demans gibi hastalıkları olan kişiler, belirli aralıklarla evlerinden alınacak ve biz onlara misafir olacağız. Profesyonel ekiplerimiz ve sağlık personelimizle evde bakım sağlayacak ve ihtiyaç halinde bakım merkezimize alarak bakımlarını üstleneceğiz. Böylece hasta yakınları, zamanlarını kendilerine ayırabilecekler. Dinlenme ve kişisel ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabilecekler" dedi.

'TÜM İHTİYAÇLARI UZMAN EKİPLERİMİZ KARŞILAYACAK'

Doğan, "Hastalarını bize emanet eden hiçbir insanımızın endişe etmesine gerek yok. Evde veya merkezimizde hastaların sağlık, temizlik, kişisel bakım gibi tüm ihtiyaçlarını uzman ekiplerimiz karşılayacak. Hepimiz yardıma ihtiyaç duyarız, hepimiz dinlenmek isteriz. Ancak, evinde hastası olan insanların ihtiyaçları her zaman daha fazladır. Biz, bu ihtiyaçları karşılamak için onlara nefes alacak zaman sağlamış olacağız. Her zaman yanlarında olacağız ve birlikte hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.

halit doğan ak parti siyaset proje yerel seçim