AK Parti'li Halit Doğan: 'Rozetimizi çıkarıp hizmet zamanıdır'

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li Halit Doğan, "Rozetimizi çıkarıp, Milli Mücadele Şehri Samsun'a hizmet zamanıdır" dedi. Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise, "Yeni gönüller kazanarak dimdik yürüyeceğiz" sözlerini kaydetti.

Samsun'da yerel seçim sonuçlarını Seçim Koordinasyon Merkezi'nde takip eden Cumhur İttifakı siyasileri ve belediye başkanları gece yarısı sonuçları değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da balkon konuşmasını gerçekleştirdikten sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ersan Aksu ve Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Halit Doğan, İlkadım Belediye Başkanı seçilen İhsan Kurnaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ve MHP İl Başkanı Burhan Mucur, SKM önünde toplanan partililere seçim değerlendirmesi yaptı.

Mehmet Köse ve Burhan Mucur, seçim süresince sahada görev alan Cumhur İttifakı'nın tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.

HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIZ

İlkadım Belediye Başkanı seçilen İhsan Kurnaz ise, "3,5 aydır bizi yalnız bırakmadınız. Bize güvendiniz. İlkadım Belediyesi'ni 5 yıl boyunca yönetme görevi verdiniz. Sandık başına giderek oy kullanan tüm seçmenlerimize, demokrasiye verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Göreceksiniz ki; pişman olmayacaksınız. 5 yıldır ilçemizde alınamayan hizmetleri, yatırımları hep birlikte alacağız. İlçemizin acil problemlerini çözeceğiz. Tercihini hangi partiden yana kullanmış olursa olsun, bizler tüm ilkadımlı hemşehrilerimizin belediye başkanı olacağız" sözlerini kaydetti.

SAMSUN YOL ARKADAŞIMIZDIR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Halit Doğan ise teşkilat üyeleriyle birlikte 17 ilçede çok büyük emek verdiklerini söyledi. Halit Doğan, "Seçim bitti, Samsunlular tercihini sandığa yansıttı. Sonuçların hayırlı olmasını diliyorum. Samsun, en az oy kaybı olan illerimizden bir tanesi oldu. Teşkilatımızın başarısıdır. Şimdi rozetlerimizi çıkarıp, Milli Mücadele Şehri Samsun'a hizmet zamanıdır. Samsunlulara yürekten teşekkür ediyorum. Tüm Samsun yol arkadaşımızdır"  dedi.

YENİ GÖNÜLLER KAZANACAĞIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise uzun bir seçim maratonunu tamamladıklarına işaret ederek, "Sandıktan çıkan sonuçla kazanan demokrasimiz olmuştur, milli irade olmuştur. Bugünkü seçim sonuçları göstermiştir ki; başımızın üzerine diyeceğimiz milletin iradesi bir kez daha Türkiye'de hakim olmuştur. Seçim, Türkiye'nin kazandığı bir seçim olmuştur. Bugünden itibaren eser ve hizmetlerimizle yola devam edeceğiz, yeni gönüller kazanarak hedeflerimiz doğrultusunda dimdik yürüyeceğiz" sözlerini kaydetti.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi halit doğan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Halit Doğan Kazandı samsun samsun haber Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı