Halk Turnuvasında Heyecan Sona Erdi

TAKİP ET

Salıpazarı Gençlik ve Spor Kulübü tarafından organize edilen Masa Tenisi Halk turnuvasında heyecan sona erdi. Kıyasıya mücadeleler sonrasında ödüller sahiplerini buldu. 

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Salıpazarı Belediyesi ve Masa Tenisi Federasyonu desteği ile Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda ilçede ilk kez büyükler, gençler, yıldızlar ve veteranlar kategorilerinde düzenlenen Masa Tenis Halk Turnuvası, Samsun merkez, Bafra, Terme, 19 Mayıs ve Çarşamba temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. 


MADALYALAR VERİLDİ

Müsabakalar sonunda yıldız kızlarda Hira Demir 1., Naz Demir 2., Merve Kaloğlu 3. olurken, genç kızlarda Sedanur Akbulut 1., Emriye Çamurcu 2., Naime Şahin 3.'lüğü elde etti. Yıldız, genç erkeklerde Mustafa Efe Şenel 1., Samet Turan 2., Emirhan Topçu 3.'lüğü elde etti. Büyük erkeklerde Murat Çelebi 1., Murat Güleç 2., Gökhan Altan 3. olurken Veteranlarda Ahmef Sait Arslan 1., Mustafa Ülker 2. Ferhat Sezgin ise turnuvayı 3. sırada tamamladı. Dereceye giren sporculara madalyaları verildi.  Zekai Anıl