Hasan Togar: 'Tekkeköy seçmeni Türkiye'nin sevda hikayesini yazıyor'

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, seçmenlere hitap ederek, 'Unutmayın ki, siz bir tarih yazıyorsunuz. Türkiye'nin okuyacağı bir sevda hikayesinin yazılışına şahitlik ediyorsunuz' dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Hasan Togar, “Her yaştan insanı bir araya getiren bir ruhla karşı karşıyayız. Eskiden belki de kendi içimizdeyken, şimdi birbirimize daha sıkı sarılıyoruz. Bu birlikteliği bize sağlayanları aslında teşekkür etmeliyiz. Belki de farkında olmadan bizi, 7’den 70’e kadar herkesi bir araya getirmişler. AK Parti'ye mensup, ancak sesi duyulmayan dostlarımın da duaları ve desteğiyle buradayım. Tüm siyasi görüşlerin bizi kucaklaması, Tekkeköy sevdası etrafında birleşmemiz bizi güçlendiriyor. Tekkeköy, tarihinde görmediği bir farkla zaferle çıkacak. Dün sokaklara dökülüp bizi bölmeye çalışanlara rağmen, Tekkeköy geçmişine, bugününe ve geleceğine sahip çıkmak için burada. Tekkeköy'ü asla karanlık bir geleceğe terk etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Togar, ilçeyi karıştırmak isteyenlere rağmen nezaketle bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirterek, “Tekkeköy’ün geleceğine sahip çıkıyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyorum. Unutmayın ki, siz bir tarih yazıyorsunuz. Türkiye’nin okuyacağı bir sevda hikayesinin yazılışına şahitlik ediyorsunuz. Hepinize minnettarım. Gururlanmadan, şaşırmadan, irademize zarar vermeden yolumuza devam edelim. Son kararı gene halkımız verecek” dedi.

tekkeköy hasan togar türkiye yeniden refah partisi samsun haber yerel seçim