Hatayspor'da Volkan Demirel Samsunspor maçını değerlendirdi

TAKİP ET

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Samsunspor'u 3-0 mağlup ettikleri maç sonrası önemli bir haftayı 3 puanla kapattıkları için mutlu olduklarını belirtti. Demirel, takımının kırmızı bölgeden uzaklaşıp yukarılara tırmanmak istediğini ve bu mücadeleyi hak ettiklerini ifade ederek, sezon sonuna kadar bu çabayı sürdüreceklerini dile getirdi.

Maçın zorluğuna değinen Demirel, Samsunspor'un iyi bir takım olduğunu ve mücadele etme konusunda çok çaba harcadığını vurguladı. Oyun olarak belki tam anlamıyla memnun olmasalar da şu dönemde puan kazanmanın önemine değindi.

Gelecek sezona ilişkin kadro planlamalarına da değinen Demirel, mevcut kadronun en az 2-3 yılını garanti altına aldıklarını ifade etti. Doğru planlamalar ve projelerle Hatayspor'un gelecek sezon ve sonraki yıllarda da başarılı olabileceğine inandığını belirtti.

Son olarak, takımının performansıyla gurur duyduğunu ve sezon sonuna kadar aynı şekilde mücadele edeceklerini vurgulayan Demirel, taraftarlara teşekkürlerini iletti ve desteklerinin devamını diledi.

  

samsunspor hatayspor volkan demirel süper lig futbol