Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, Esnaf ve Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

TAKİP ET

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri ve kırsal mahallelere yönelik ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. İkiz, 'Havza için birlikte daha güzel yarınlara' mesajı verdi.

Cumhur İttifakı AK Parti'nin Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, seçim çalışmaları kapsamında ilçede yoğun bir tempo içerisinde esnaf ziyaretleri ve kırsal mahallelerdeki ziyaretlerini sürdürüyor. Akşam saatlerinde Yaylaçatı ve Şeyhler Mahalleleri'ni ziyaret eden İkiz'e, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Yavuz Kul, Hasan Kaya, İlhami Oğuz, Kadircan Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler de eşlik etti.

İkiz, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Havza, gelişmeye devam eden bir ilçe. İlçemizin ihtiyaçlarını biliyoruz. Ortak akıl ile birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız. Toplumun her kesiminin desteğiyle yaşadığımız şehre hep birlikte hizmet edeceğiz. Cumhur İttifakını gücümüz olarak görüyoruz. Bu gücü halkımıza hizmet için kullanacağız."

Murat İkiz, Havza için daha güzel ve yaşanabilir bir gelecek inşa etme hedefiyle seçim çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

samsun havza belediye başkan adayı av.murat ikiz esnaf ziyareti cumhur ittifakı akparti siyaset gündem haber samsunhaber sondakikahaber