Havza Belediye Başkan Adayı İkiz, Havza'ya Güçlü Vurgu Yaptı

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti'nin Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, seçim çalışmalarını kırsal mahallelerde sürdürüyor. İkiz, Havza için hazırladıkları önemli projeleri ve halkla buluşma çabalarını anlattı.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, seçim çalışmalarını kırsal mahallelerde sürdürerek Havza'nın güçlü bir geleceğe sahip olması için projelerini anlatıyor.

İkiz ve beraberindeki Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ile birlikte Belediye Meclis Üyesi Adayları, Çamyatağı, Tekkeköy Şeyhali ve Cevizlik Mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında halkın ilgisiyle karşılaşan İkiz, mahalle sakinleriyle istişarelerde bulunarak Havza'nın çözüm bekleyen sorunlarını dinledi.

İkiz, yaptığı açıklamada, "Halkımızın yakın ilgisi bizleri memnun ediyor. Mahallelerimizin eksiklerini biliyoruz ve çözümü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Havza'nın güçlü bir geleceği için hazırladığımız projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Havza'nın en güzeline layık bir şehir olduğuna inanıyoruz ve bu doğrultuda hizmetlerimizi sunacağız." dedi.

İkiz, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde desteklerini beklediklerini belirterek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan'a ve Havza Belediye Meclis Üyesi Adaylarına güçlü bir şekilde hizmet etmek için işbirliği ve dayanışma içinde çalışacaklarını söyledi.

Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz ak parti samsun samsun haber samsun son dakika Mustafa Kurkmazlı halit doğan