Havza Belediye Başkan Adayı İkiz: Rekor Oy Alacağız

TAKİP ET

Cumhur İttifakı'nın Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, seçim çalışmalarında halkla buluşarak rekor bir oy alacaklarına inanıyor.

Cumhur İttifakı'nın Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, yoğun bir seçim kampanyası döneminden geçerken, seçimlerde rekor bir oy alacaklarına inancını dile getirdi. Özellikle kırsal mahalle ziyaretlerine ağırlık veren İkiz, Ak Parti İlçe Başkanı, MHP İlçe Teşkilatı ve diğer destekçileriyle birlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

Geçmiş dönemlerde Ak Parti adayı olarak üç dönem belediye başkanlığı görevini yürüten İkiz, bu sefer Cumhur İttifakı'nın ortak adayı olarak sahada yer alıyor. Kendi ve Cumhur İttifakı'nın vizyonunu net bir şekilde ortaya koyan İkiz, seçimlerde alacakları rekor bir oy ile güçlü bir şekilde belediyecilik yapacaklarını vurguladı.

31 Mart'taki seçimlerde, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Halit Doğan'a ve kendisine destek verilmesi çağrısında bulunan İkiz, işbirliği ve dayanışma içinde vatandaşlara hizmet sunacaklarını belirtti. Büyük bir azim ve kararlılıkla seçim çalışmalarını sürdüren İkiz, halkın desteğine güvenerek Havza'nın geleceği için çalışmalarına devam ediyor.

Murat İkiz Havza Belediye Başkan Adayı Ak Parti 31 Mart Halit Doğan