Havza Belediye Başkanı Çoban: Gençler ve Kadınlar Bizim Önceliğimiz

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Ertaş Çoban, seçim çalışmaları kapsamında gençlerle ve kadınlarla buluşarak, onlara yönelik projelerini anlattı ve ilçenin geleceğinde gençlerin ve kadınların önemli bir rol oynayacağını vurguladı.

Havza Belediye Başkanı Ertaş Çoban, seçim kampanyası kapsamında ilçedeki gençlerle ve kadınlarla buluştuğunu vurgulayarak, onların toplumdaki rolünü güçlendirecek projelere öncelik vereceğini belirtti.

Ertaş Çoban, ilçe merkezindeki Kevser Parkı ve Kazım Paşa Caddesi'ndeki cafeleri ziyaret ederek gençlerle buluştu ve onlara yönelik projelerini anlattı. Çoban, gençlerin ve kadınların Havza için taşıdığı potansiyelin farkında olduğunu ve bu iki grubu destekleyecek politikalara ağırlık vereceğini ifade etti.

CHP İlçe Başkanı Şener Geçit ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının da eşlik ettiği ziyaretlerde, Çoban gençlere ve kadınlara yönelik mesajlar verdi. "Gençlerimizin enerjisine ve kadınlarımızın toplumdaki etkinliğine inanıyorum" diyen Çoban, gençlik ve kadınların Havza'nın gelişiminde kilit rol oynayacağını vurguladı.

Havza Belediye Başkanı Ertaş Çoban CHP İlçe Başkanı Şener Geçit samsun Samsun Haber Havza yerel seçimler