Havza Belediyesi işçisinin yanında

TAKİP ET

Hizmet-İş Sendikası ve Havza Belediyesi arasında Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri atılan imzalar ile sona erdi. Sözleşme ile işçi yevmiyelerine yüzde 30 zam ve sosyal haklarında yüzde 25 iyileştirme yapıldı.

Samsun Havza Belediyesi ve Hizmet– İş Sendikası arasında 2 aydır devam eden ve kadrolu işçileri kapsayan Toplu İş Sözleşmesi süreci Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun tarafından karşılıklı olarak atılan imzalar ile sona erdi.

UZUN'DAN ÖZDEMİR'E TEŞEKKÜR 

Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun Havza Belediyesi ile işçiler adına güzel bir sözleşmeye imza attıklarını belirterek, imzalanan Toplu İş Sözleşmesi ile Havza Belediyesi'nde görevli işçilerin yevmiyelere yüzde 30 zam ve sosyal haklarında yüzde 25 iyileştirme yapılması kararlaştırıldığını belirterek, "Havza Belediye Başkanımız Sayın Sebahattin Özdemir her zaman olduğu gibi işçimiz adına gereğini yaptı. Şimdi bizlerde özverili çalışmalarımız ile bunun karşılığını vereceğiz. Bir yılı kapsayan sözleşmemiz üyelerimiz, Sendikamız ve Belediyemize hayırlı olsun” dedi.

SONUNA KADAR HAK EDİYORLAR 

İşçilerin aldıkları ücret artışlarını sonuna kadar hak ettiğini belirten Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir,“İşçilerimizin bu sözleşmeden alacağı her türlü maddi ve manevi kazanımları sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum. İşçi kardeşlerimiz yaz, kış, gece, gündüz demeden mesai kavramı gözetmeksizin ilçemiz için çalışıyorlar. İlçemize yaptığımız her güzel işte onların imzası var. Personelimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürü borç biliyorum "ifadelerini kullandı.  İsmail AKDUMAN