Havza'da 19 Mayıs Bilardo Turnuvası Başladı

Havza'da 19 Mayıs Bilardo Turnuvası Başladı

TAKİP ET

Havza'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen bilardo turnuvasında 30 sporcu kıyasıya mücadele ediyor.

Samsun’un Havza ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bilardo turnuvası düzenlendi. Türkiye genelinden gelen 30 sporcu, turnuvada mücadele etmeye başladı.

TURNUVA KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE İŞ BİRLİĞİYLE DÜZENLENDİ

Havza Kaymakamlığı himayesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, Havza Belediyesi’nin destekleriyle organize edilen turnuva Havza Gençlik Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

AÇILIŞ MAÇINI KAYMAKAM VE FEDERASYON YÖNETİCİSİ YAPTI

Turnuvanın açılış karşılaşması Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ile Türkiye Bilardo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cumabey Germi arasında oynandı. Kaymakam Ayvat, hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerle gençlerin spora teşvik edilmesinin hedeflendiğini belirtti.

GENÇLİK HAFTASI SPORTİF ETKİNLİKLERLE DOLU

Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, bilardo turnuvasının yanı sıra voleybol ve farklı branşlarda sportif etkinliklerin de düzenleneceğini belirterek, bu etkinliklerle halkla kaynaşmayı amaçladıklarını ifade etti.

GENİŞ KATILIM

Turnuvanın açılış programına Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, Gençlik Merkezi Müdürü Burak Becer ve çok sayıda sporcu katıldı. Etkinliklerin 19 Mayıs tarihine kadar süreceği bildirildi.