Havza'da Belediyesi Tarafından Düzenlenen Bayramlaşma Programı Yoğun İlgi Gördü

TAKİP ET

Samsun'da Havza Belediyesi, Ramazan Bayramı vesilesiyle düzenlediği bayramlaşma programıyla büyük ilgi gördü. Belediye binası önünde kurulan bayramlaşma çadırında gerçekleştirilen etkinliğe, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz başta olmak üzere çok sayıda katılımcı iştirak etti.

Programa, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'in yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyeleri, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, eski belediye başkanı Sebahattin Özdemir, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye çalışanları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Murat İkiz, programa katılanlarla tek tek bayramlaşarak Ramazan Bayramı'nı kutladı. Yaptığı konuşmada İkiz, bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren önemli zaman dilimleri olduğunu belirterek, "Bayramlar paylaşmanın ve yardımlaşmanın müstesna günleridir. Havza Belediyesi olarak halkımızın rahatı için tüm birimlerimizle görev başındayız. Cumhur'dan aldığımız güçle halkımıza hizmet için projelerimizi hayata geçireceğiz. İlçemizi daha yaşanabilir, modern ve gelişmiş bir yer haline getirmek için çalışacağız. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, nice bayramlara erişmeyi dilerim." şeklinde konuştu.

Programın sonunda İkiz ve beraberindekiler, ilçe mezarlığını ziyaret ederek dua etti. Bu anlamlı etkinlik, Havza'da birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdiği gibi, belediye ve vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirdi.

samsun haber gündem havza bayram murat ikiz