Havza'da Hattuşa Termal Otel açılıyor

TAKİP ET

AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, 2018 yılında temelleri atılan Hattuşa Termal Otel ve Devre Mülk Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. İkiz, "Tesisin spa, hamamlar, termal havuz ve dış havuz bölümleri yılsonuna kadar hizmete giriyor" dedi

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, 25 Mayıs 2018 tarihinde geniş bir katılımla temelleri atılan 1500 yatak kapasiteli Hattuşa Termal Otel ve Devre Mülk Tesisleri inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İnşaatın son durumu hakkında İnşaat Mühendisi K. Emre Ersez'den bilgi alan Murat İkiz, Havzalılara müjdeli haberi verdi.

YIL SONUNDA AÇILACAK

AK Parti Adayı Murat İkiz, "Bu tesisin ilçemize kazandırılması için çok çaba sarf ettim. Yıllarca ilçemizin termal turizm yatırımlarından hak ettiği yatırımlara kavuşması için ince eleyip sık dokuduk. Hattuşa firması ülkemizde termal yatırımlarda en önemli yatırımcıdır. Pandemi nedeniyle süreç biraz gecikmiş olsa da inşaat şuan çok hızlı bir şekilde yükseliyor. Tesislerde çalışmalar çok hızlı bir şekilde ilerliyor. 2024 yılı içerisinde başta spa, hamamlar, termal havuz ve dış havuz bölümleri hizmete girecek. Tesisin yılsonuna doğru yataklı bölümlerinin de hizmete girmesiyle Havza’nın ekonomisine ve istihdamına çok önemli bir katkı sağlamış olacak. Bu tesis bölgedeki en önemli termal yatırım konumunda olacak. Burası 1500 yatak kapasiteli termal otel ve devre mülk sistemiyle yapılıyor" dedi.

Yeni dönem için hedeflerini de açıklayan Murat İkiz, bu dönemin Cumhuriyet tarihinin en çok yatırımın yapıldığı dönem olacağını ifade etti. AK Partili Aday Mrat İkiz, "İlçemize her yıl bir tane beş yıldızlı termal otel kazandırmak istiyoruz. Seçimlerden sonra bunun için kollarımızı sıvayıp girişimlere başlayacağız" şeklinde konuştu.

 Hattuşa Termal Otel Projesi'nin temel atma töreni, 25 Mayıs 2018 tarihinde geniş bir katılımla gerçekleşmişti.

havza samsun haber ak parti murat ikiz yerel seçim terman otel