Havza'da Kaçan Otomobilin Çarptığı Polis Memuru Şehit Oldu, Bir Polis Yaralı

TAKİP ET

Samsun'un Havza ilçesinde yaşanan trajik olayda, kaçan bir otomobilin çarptığı trafik polisi şehit oldu, bir polis memuru da yaralandı. Kaçan sürücü ve yolcusu ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Samsun'un Havza ilçesinde, Samsun-Ankara karayolu Toybelen mevkisinde yaşanan trafik kazasında, kaçan bir otomobilin çarptığı polis memuru şehit oldu, bir diğer polis memuru ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametine kaçan 55 SA 335 plakalı otomobili durdurmak için polis ekipleri, Havza Trafik Şube Müdürlüğü ekibiyle birlikte Üniversite Kavşağı'nda önlem aldı. Ancak, kaçan aracı durdurmak isteyen polis memuru Orhan Mutlu'ya çarpan otomobilin sürücüsü olan Özgür B., kaçmaya devam etti.

Çarpmanın etkisiyle önce polis aracının üstüne, ardından kaldırıma düşen 46 yaşındaki polis memuru Orhan Mutlu, olay yerinde şehit oldu. Diğer polis memuru Ali Suat Vanlı ise yaralandı ve Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan sürücü Özgür B. ve yanındaki bir şahıs, Havza İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Şehit polis memuru Orhan Mutlu'nun cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından Havza Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Orhan Mutlu'nun aslen Samsun’un Vezirköprü ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı, ailesi ve mesai arkadaşları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanan şehit polis memuru için taziye mesajları yağdı.

samsun Havza ilçesi trafik kazası polisler kaza şehit otomobil