Havza'da Murat İkiz dönemi başladı

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 2019 yılında bayrağı emanet ettiği Başkan Sebahattin Özdemir'den görevi devraldı. Murat İkiz, "Havza'ya nitelikli bir 5 yılı yaşatmak en büyük hedefimiz" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Havza Belediye Başkanı seçilen Av. Murat İkiz, mazbatasını aldıktan sonra 2019 yılında bayrağı emanet ettiği Başkan Sebahattin Özdemir'den düzenlenen devir teslim töreninde görevi devraldı.

Cuma namazı sonrası Havza Belediye binası önünde okunan dua ve kesilen kurbanın ardından makamda eski Başkan Sebahattin Özdemir, Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz'e çiçek takdim ederek, başkanlık mührünü teslim etti. Başkan Murat İkiz, vatandaşların tebrikleri kabul etti.

ÖZDEMİR HELALLİK İSTEDİ

Sebahattin Özdemir, "Havzalı hemşehrilerim bana hakkını helal etsin. Başkanımız Murat İkiz'e hizmetlerle dolu başarılı dönem diliyorum" dedi. AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Korkmazlı ve MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ise halkın teveccühüyle yeni bir zafer kazandıklarını ifade ederek, "Havzalılarla birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz" mesajını verdi.

NİTELİKLİ 5 YIL VURGUSU

Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz ise halktan aldığı güçle 'Gerçek Belediyecilik' anlayışıyla hizmet edeceklerini belirterek, "15 yıl hizmet ettiğim ilçeme yeniden hizmet etme imkanı bulduğum için gururluyum. Hep birlikte çalışacağız. Havza'ya nitelikli bir 5 yılı yaşatmak en büyük hedefimiz" diye konuştu.

samsun samsun haber havza murat ikiz