Havza'da Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programı Düzenlendi

TAKİP ET

Havza Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma programı, ilçede bir araya gelen katılımcılarla gerçekleştirildi. Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat'ın da katıldığı programda bayramın birlik ve beraberlik günü olduğu vurgulandı.

Havza Kaymakamlığı binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programında Kaymakam Ayvat, tüm katılımcıların bayramını kutladı ve bayramların toplumsal dayanışmayı pekiştiren özel günler olduğunu belirtti. Ayvat ayrıca, Filistin'de yaşanan zulme dikkat çekerek, duaların bu mazlum kardeşler için yapılması gerektiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Murat İkiz ise programda Havzalıların bayramını kutlayarak, Havza Belediyesi olarak halkın rahat bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirlerin alındığını ifade etti ve tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Programın devamında, Kaymakam Ayvat ve Belediye Başkanı İkiz ile birlikte ilçe mezarlığı ziyaret edildi. Mezarlık ziyaretinde Kur'an okundu ve şehitler için dua edildi.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi ile Havza Devlet Hastanesi ziyaret edilerek, nöbetçi personel, hasta ve engellilerle bayramlaşıldı. Kaymakam Ayvat, Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde ayrıca Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yıl dönümünü de kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.

Bayramlaşma programına İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak, Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı, İlçe Müftüsü Cemil Alıcı, İlçe Sağlık Müdürü Hakan Kursal, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havzada Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programı Düzenlendi samsun haber gündem haber