Havza'da Şehit Yakınları ve Gazilere Onur İftarı

TAKİP ET

Samsun'un Havza ilçesinde, Havza Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen özel bir iftar, şehit yakınları ve gaziler için gerçekleştirildi. Özel bir tesiste düzenlenen iftar programında, İlçe Müftüsü Cemil Alıcı tarafından Kur'an-ı Kerim okunarak şehitler için dualar edildi.

Şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilenen Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, programda yaptığı konuşmada, "Şehit yakınlarımız ve gazilerimizle aynı sofrayı, aynı lokmayı paylaşmaktan onurluyuz. Sizler bizlere vatanın emanetisiniz ve sizlere her zaman kapımız açık. Bu vesileyle bir kez daha tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ve şehit yakınlarımıza sağlıklı uzun ömürler dilerim" ifadelerini kullandı.

Muharip Gaziler Derneği Havza Şube Başkanı Harun Saat da bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğin sağlanması adına önemli olduğunu vurgulayarak, iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

İftar programına, şehit yakınları, gaziler, aileleri ve protokol üyeleri katıldı.

samsun havza ilçesi şehit yakınları ve gazilerin onuruna iftar Havza Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı samsun haber gündem haber