Havza'dan Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı 

TAKİP ET

Samsun'un Havza ilçesinden deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yardım malzemelerini  taşıyan tır, dualar eşliğinde uğurlandı. 

Yardım kampanyasının ardından yapılan çağrı ile birlikte vatandaşlar imkanları dahilinde kullanılmamış çocuk maması, katalitik soba, çocuk bezi, elektrikli ısıtıcılar, battaniye, yastık, yorgan, bot, ambalaj süt, kutu konserve gibi yardım malzemelerini Havza Belediye Kültür Merkezi'ne getirdi.

İHTİYAÇ MALZEMELERİ 
BÖLGEYE GÖNDERİLDİ 

Getirilen malzemeler, Havza Kaymakamlığı, Havza Belediyesi, Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü, Havza İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, AK Parti Havza İlçe Yönetimi, AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri, Havza Ülkü Ocakları Başkanlığı üyeleri, STK temsilcileri ve  gönüllülerce kolilenerek tıra yüklendi. Temel gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri ile doldurulan tır dualar ile yolcu edildi. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, "Halkımızın duyarlılığı ortada. Kısa sürede bir yardım tırımızı yola çıkardık. İnşallah yarında ikinci tırımızı yola çıkacak. Tüm halkımıza hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Yardım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Havza Belediyesi Kültür Merkezimize bekliyoruz "dedi. 

Tuğçe GEVŞEK