Havza Depremzedeler İçin Seferber Oldu 

TAKİP ET

Samsun Havza İlçe Müftüsü Cemil Alıcı, depremzedeler için başlattıkları kampanyaya destek olan vatandaşlara teşekkür etti. 

Havza Müftülüğü aylık toplantısı gerçekleştirildi. Kevser Camisi'nde düzenlenen toplantıya İlçe Müftüsü Cemil Alıcı, vaizler, müftülük büro personeli ile cami ve Kur'an kursu görevlileri katıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından konuşan Alıcı, deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Halka hizmet Hakk'a hizmettir ilkesinden hareketle vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısında yanlarında olmalı, gidermek için çözüm üretmeye çalışmalı, sevinç ve kederlerine ortak olmalıyız." dedi.

TALİMAT VERDİ 

Din görevlilerinden mahallelerinde ikamet eden depremzede aileleri ziyaret etmelerini isteyen Alıcı, "Bu kardeşlerimizi yalnız bırakmayalım, hem maddi hem de manevi ihtiyaçlarının karşılama noktasında her an hazır olalım. Havza Müftülüğü olarak depremzedeler için kurulan konteyner kentlere yardımcı olmak adına yardım kampanyası başlattık. Şimdiden kampanyamıza desteklerinizde ötürü teşekkür ederim. Allah yardımlarınızı kabul ve makbul eylesin." diye konuştu.

AA