HAVZA GÜREŞ AĞALIĞI EL DEĞİŞTİRDİ

TAKİP ET

Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza'ya gelişinin 103. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 28.'si düzenlenen 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali Geleneksel Karadeniz Kırkpınarı Yağlı Pehlivan Güreşlerinde güreş ağalığı el değiştirdi.

İbrahim Karabacak Güreş Alanında düzenlenen Geleneksel Karadeniz Kırkpınarı Yağlı Pehlivan Güreşlerinde yapılan ağalık ihalesinde mevcut güreş ağası Bayram Bağlı, Ayanoğlu Şirketler Gurubu Başkanı Yahya Ayan, Ladik Motorlu taşıtlar Kooperatifi Başkanı Şaban Tektaş, Aydın Kaya, Aslan Sarıoğlu, Niyazi Kurnaz ağalık için yarıştılar. Kıran kırana geçen ağalık ihalesi sonucunda güreş ağalığını ile 70 bin lira ile Ayanoğlu Şirketler Gurubu Başkanı Yahya Ayan aldı.

GÖREVİ DEVİR ALDILAR
Ayanoğlu Şirketler Gurubu Başkanı Yahya Ayan yaptığı konuşmada tertip komitesi ve emeği geçenlere teşekkür ederek; “Sayın ağamıza ilçemize ve güreşimize vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah devraldığımız görev ile bizde güreş ve güreşçinin yanında olacağız. Eminim ki Bayram Dağlı ağamız her zaman bizim yanımızda ve destek olacaktır” dedi. Zekai Anıl