Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti

TAKİP ET

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Muhtarları Derneği'ni ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi. Ziyarette Dernek Başkanı Adem Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri ve muhtarlar hazır bulundu.

Muhtarlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Kaymakam Ayvat, muhtarların önemine vurgu yaparak, "Siz değerli muhtarlarımızla bundan sonra düzenleyeceğimiz toplantılar ve çeşitli etkinliklerle sık sık bir araya geleceğiz. Muhtarlık, devletimiz ile vatandaşlarımız arasındaki köprü ve en önemli kademedir." şeklinde konuştu.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ise Kaymakam Ayvat'a nazik ziyareti için teşekkür ederek, "İlçemize atandığı günden bu yana her zaman yanımızda olan, sorunlarımıza çözüm bulma konusunda bize destek olan Sayın Kaymakamımız Mustafa Ayvat'a bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Biz muhtarlar olarak her zaman onun direktifleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Muhtarlar, sorunlarını ve taleplerini doğrudan Kaymakam Ayvat'a ileterek görüş alışverişinde bulundular. Ziyaret, muhtarlar ile kaymakam arasındaki iletişimi güçlendirmeyi ve yerel sorunlara daha etkin çözümler bulmayı amaçlıyor.

Samsun havza ilçesi kaymakam muhtarlar