Havza Kızılay Koordinatörlüğünden Havza MTAL'ne Teşekkür

TAKİP ET

Türk Kızılay Havza İlçe Koordinatörlüğü ve Genç Kızılay ilçe teşkilatı tarafından Havza'da yürütülen kan bağışı çalışmalarına destek veren Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret edilerek desteklerinden ötürü teşekkür edildi.

Türk Kızılay Havza İlçe Temsilcisi Ömer Faruk Çörekçioğlu ve gönüllülerden oluşan Kızılay ekibi Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek kan bağışı çalışmalarına desteklerinden ötürü teşekkür ederek Öğretmenler günü kutladılar.

Türk Kızılay Havza İlçe Temsilcisi Ömer Faruk Çörekçioğlu; “Okul idaremiz ve öğretmenlerimiz ile öğrencilerimize her yıl düzenli olarak gerçekleştirdikleri kan bağışı organizasyonu için teşekkür ediyorum. Bizler için bu destekler çok önemli. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlarım.” Dedi.

Okul Müdürü Mehmet Akif Bilen ise ziyarette ötürü teşekkür ederek;” Bizim amacımız hem toplumda hem de öğrencilerimize üzerinde kan bağışı ile ilgili farkındalık oluşturmak ve Kızılayımıza destek olmak.” Dedi.

Konuşmaların ardından  Türk Kızılay Havza İlçe Koordinatörlüğü tarafından Öğretmenler Günü nedeni ile hazırlanan pasta hep birlikte kesildi.

Programa Havza Milli Eğitim Müdür Vekili Turan Demir, Şube Müdürü Hakan Erhan, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.