Havza Muhtarları Derneği Başkanı Şahin'den seçim uyarısı

TAKİP ET

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Şahin muhtar adaylarına uyarılarda bulundu.

31 Mart tarihine kısa bir süre kala belediye başkanlıkları kadar muhtarlarda çalışmalarına hız verdi. 98 mahallede yaklaşık 400 muhtar adayının yarıştığı Havza’da muhtra adayları seçim çalışmalarına hız verdi.

Havza Muhtarlar Deneği Başkanı Adem Şahin mahalli idareler seçimleri yaklaştıkça seçim çevrelerinde de hareketlilik yaşanmaya başladığını belirterek; “Önümüzde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri var. Öncelikle bu seçimlerin, ilçemizde ve ülkemizde barış ve huzur içerisinde geçmesini canı gönülden temenni ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır.

Demokrasinin gereği olan seçimler zamanında yapılır ve biter. Seçilen herkes bizim için milletimizin iradesini temsil eder. İlçemizde mahallelerde muhtarlık için yoğun talep yaşandı. Havza’da 98 muhtarlık bölgesinde yaklaşık 400 muhtar adayı bulundukları bölgenin muhtarlığı için seçim yarışı içinde.

Tüm muhtar adaylarımızdan ricamız seçimlere kısa bir süre kala bunun bir seçim olduğunu ve 31 Mart tarihinden sonra hayatın devam edeceği gerçeğini unutmadan, hepsi birbirinden değerli bu arkadaşlarımızın seçime gölge düşürecek, gerginlik yaratacak, davranışlardan ve söylemlerden uzak durmasını özellikle rica ediyorum.  Unutmayalım ki seçimler sonrası komşularımız ile aynı mahalleyi paylaşmaya devam edeceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın demokrasinin temel taşı olarak nitelendirdiği muhtarlara verdiği önem değer ve pozitif ayrımcılığa yakışır bir seçim geçirmeliyiz. Seçimlerimizin tüm aday arkadaşlara, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, barış ve huzur içerisinde kırmadan, dökmeden, kavgasız, gürültüsüz bir seçim olmasını temenni ediyor, tüm adaylarımıza başarılar dilerim.”dedi.

Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Şahin Mahalli İdareler Seçimleri Samsun Haber Havza Recep Tayyip Erdoğan