Havza'nın Geleceği İçin: Murat İkiz'in İstihdam Vizyonu

TAKİP ET

Cumhur İttifakı'nın Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz, Havza'nın geleceğini şekillendirmeye odaklanıyor. İstihdamı merkeze alan vizyonuyla gençleri gurbete gitmekten kurtarmayı hedefliyor.

Havza'nın efsane başkanı olarak tanınan ve Cumhur İttifakı'nın adayı olan Murat İkiz, seçimler öncesinde kırsal mahalleleri ziyaret ederek halkın nabzını tutmaya devam ediyor.

Aşağıyavucak Mahallesi'ni ziyaretinde, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve diğer birçok isim eşlik etti.

İlçenin büyüklerinin evlatları ve torunlarından uzak kaldığına dikkat çeken İkiz, öncelikli hedefinin istihdam olduğunu vurguladı. Havza'nın yaşlı nüfusunun artarken genç nüfusunun azaldığına dikkat çeken İkiz, bu sorunu çözmenin yolunun ilçeyi ekonomik olarak büyütmekten geçtiğini belirtti.

Yeni iş sahaları açacaklarını ve gençlerin gurbete gitmesine gerek kalmayacağını ifade eden İkiz, Havza'nın nüfusunu tersine göçle artırmayı hedeflediklerini söyledi. Havza'nın 100 binlik bir nüfusa göre planlanacağını ve buna göre imar uygulamaları yapacaklarını dile getiren İkiz, ilçenin geleceği için büyük hedefler koyduklarını belirtti.

Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz: Murat İkiz Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel samsun haber samsun İstihdam