Havza Organize Sanayi Bölgesi ve Meslek Yüksekokulu'na Doğalgaz Yolda!

TAKİP ET

Samsun'un Havza ilçesinde, Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Havza Meslek Yüksekokulu'na (MYO) doğalgazın ulaştırılması için önemli adımlar atıldı. Havza Kaymakamı, Belediye Başkanı ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, doğalgaz hattının kara yolları geçiş noktalarındaki sorunlar çözüme kavuşturularak, Havza OSB ve MYO'ya doğalgazın en kısa sürede ulaştırılması hedefleniyor.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Karayolları Bölge Müdürü Rifat Silov, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile Havza OSB Müdürü Hasbi Altuntaş'ın katılımıyla düzenlenen toplantıda, Havza'nın önemli bölgelerine doğalgazın getirilmesi için kara yollarındaki altyapı düzenlemelerindeki pürüzlerin giderilmesi kararı alındı. Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza OSB'nin çekiciliğini artırmaya yönelik çalışmaların sürdüğünü ve özellikle yatırımcılar için kritik olan doğalgaz hattı projesinin gerçekleşmesi için gerekli görüşmelerin tamamlandığını belirtti.

Özdemir, “Havza OSB’nin mevcut cazibesini arttıracak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle yatırımcılar için önemli olan doğalgaz hattı projesinin gerçekleşmesi için görüşmelerimizi tamamladık. Gerçekleşecek doğalgaz projesi ile hat üzerinde olan Üniversite Mahallemiz, Havza Meslek Yüksekokulumuz da bu imkanlardan faydalanacak” dedi.

Toplantının sonuçlarına göre, Havza OSB ve MYO'nun doğalgazla buluşması için gerekli alt yapı düzenlemelerinin hızla tamamlanması bekleniyor. Bu adım, bölgedeki sanayi ve eğitim kurumlarına daha modern ve verimli enerji kaynağı sağlayarak, Havza'nın ekonomik gelişimine olumlu katkıda bulunmayı hedefliyor.

samsun Havza Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu doğalgaz Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir samsunhaber gündem ekonomi sondakikahaber