Havza OSB büyük yatırımcıları bekliyor

TAKİP ET

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş, "Havza'nın geleceği Organize Sanayi Bölgesi'nde. Karadeniz'de bu büyüklükte OSB yok. Büyük yatırımcılara ev sahipliği yapabilir" dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekilleri Mehmet Muş ve Ersan Aksu, AK Parti Havza İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Heyet daha sonra Havza Ziraat Odası, Muhtarlar Derneği, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde üyelerle buluştu.

HAVZA OSB GELECEĞİMİZ

Tarımsal üretimin artırılması, mahallelerin ihtiyaçları ve talepleri, Havza'nın ekonomik potansiyeline ve bölgede yapılması planlanan yatırımlara ilişkin istişarelerde bulunuldu. Mehmet Muş, Havza'nın geleceğinin Organize Sanayi Bölgesi'nde olduğunu belirterek, "OSB'de alan 10 bin dekar oluyor. Karadeniz'de bu büyüklükte OSB yok. Büyük yatırımcılar Havza'da yatırım imkanına kavuşacak" dedi.

Teşkilat mensuplarıyla seçim çalışmalarına yönelik gerçekleştirdiği toplantıda Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Halit Doğan ve Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz'e 31 Mart'taki yerel seçimlerde en yüksek desteği vermeleri gerektiğine vurgu yapan Mehmet Muş, "1 Nisan'dan itibaren inşallah hizmetler devam edecek" dedi.