Havza OSB işsizliği çözecek

TAKİP ET

İstanbul'da yaşayan ve memleketi Havza'ya gemi makineleri yedek parçası üretimi üzerine yatırım kararı alan Durşam Makina'yı ziyaret eden Başkan Sebahattin Özdemir, "Havza OSB, bölgemizde işsizliğe çözüm olacak" dedi

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ve AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde gemi makineleri yedek parçası üretimi yapacak olan Durşam Makina sahipleri Havzalı iş insanları Ergin Gümüşçü ve Ümit Demirci'yi, İstanbul Pendik'teki iş yerlerinde ziyaret etti.

SANAYİ ALANI BÜYÜYOR
Başkan Sebahattin Özdemir, Havza'yı geliştirmek ve daha fazla yatırımcı bulmak için OSB'de yatırımcı arayışlarının devam ettiğini belirterek, "Havza OSB genişleme çalışmaları ile 4 bin 500 dekar alana kavuşacak ve sanayi parsel sayısı artacak. Yine Havza OSB'de eğitim ayağını buluşturan bir projemiz hayata geçiyor. Üniversitemiz ile teknolojik ve bilimsel anlamda işbirliği içerisinde olacağız. Demiryolu hattı ile ikmal konusunda yatırımcılara büyük avantajlar sunan Havza OSB, hızlı bir şekilde büyüyor ve gelişiyor. Doğalgaz arzının sağlanması ile bu talepler daha da artacaktır. Havza OSB, bölgemizde işsizliğe çözüm olacak" dedi.

Havzalı iş insanı Ergin Gümüşçü ise, "Yıllarca gurbette çalışmış biri olarak gurbetin zorluklarını iyi biliyorum ve memleketimin gençlerinin bu zorlukları yaşamamaları için ilçemize yatırım yaptık" diye konuştu.

Nazım AKPINAR