Havza OSB Yatırımcının Gözdesi 

TAKİP ET

Samsun Havza TSO Başkanı Erkan Acar, ilçe OSB'de 200 kişi istihdam edecek olan Ay Ba Tekstil'in Suluova OSB'deki tesisini ziyaret etti.

Samsun Havza Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Erkan Acar, Havza OSB’de 200 kişi istihdam edecek olan Ay Ba Tekstil’in Suluova OSB’deki tesisini ziyaret ederek firma yetkilisi Remiz Bayram ile görüştü. Tesis ziyaretinde Bayram’dan tesis hakkında bilgiler alan Havza TSO Başkanı Erkan Acar, tesiste incelemelerde bulundu.

Daha sonra Havza TSO Başkanı Acar ve firma yetkilisi Bayram, Havza OSB’de kurulacak olan tekstil atölyesi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Firma yetkilisi Remiz Bayram mevcutta Havza ve Suluova’da birer atölyelerinin bulunduğunu ifade ederek, “Havza’da yatırımımızı büyütme kararı aldık. Bu kapsamda Havza OSB’de 5 bin metrekare alanda 2 bin 500 metrekare kapalı üretim alanına sahip bir atölye kuracağız. İnşallah tesisimizde 200 kişi istihdam etmeyi hedeflemekteyiz ”dedi.

'İSTİHDAM 
GÖÇÜ BİTİRİR' 

 
Havza TSO Başkanı Acar ise OSB’de yatırım ve istihdamın her geçen gün artarak devam ettiğini ifade ederek; “Havza OSB, yatırımcının gözdesi. İnşallah Havza önümüzdeki on yıl içinde ekonomik anlamda gelişmiş ve istihdam sorununu çözmüş, göç veren değil göç alan bir ilçe olacak.  Tüm gayretimiz ve çabamız Havza'mıza ve Havzalı hemşehrilerimize hizmet etmek, gençlerimizin gurbete çıkmasının önüne geçmek. “dedi.