Havza OSB'ye Doğalgaz Arzı İçin Çalışmalar Devam Ediyor

TAKİP ET

Havza Organize Sanayi Bölgesi'ne doğalgaz sağlamak üzere yapılan doğalgaz nakil hattı çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaların bir parçası olarak, Akmercan Delta Doğalgaz Bölge Müdürü Mustafa Sezer, Müdür Yardımcısı İbrahim Özdemir, Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Kadir Karagöz ve Harita ve Proje Yöneticisi Serhat Akgün'den oluşan bir heyet, yapılacak çalışma ve uygulama planı hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret etti.

Akmercan Delta Doğalgaz Bölge Müdürü Mustafa Sezer, Havza Belediye Başkanı İkiz'e hayırlı olsun dileklerini ileterek, 2024 yılı içinde başlayacak olan Havza OSB Doğalgaz Nakil hattının yaklaşık 17 kilometre uzunluğunda olacağını belirtti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Havza OSB’ye doğalgaz arzının, bölgeye olan ilgiyi artıracağını belirterek, "Doğalgaz, sanayi üretiminde önemli bir role sahiptir. Havza OSB’ye doğalgaz sağlanması, bölgeye daha fazla yatırımcının gelmesi anlamına gelir. Bu sayede işsizlik ve istihdam sorunları daha hızlı çözülecektir. İnşallah bu yıl içinde nakil hattı için çalışmalara başlanacak. Her geçen gün kapasitesini artıran OSB'mizi güzel bir gelecek bekliyor. Ayrıca, bu hat ile Üniversite Mahallemize ve Havza Meslek Yüksekokulumuza da doğalgaz arzı sağlanacak." şeklinde konuştu.