Havza PROGEL, 2024 Proje ve Faaliyetlerini Değerlendirdi

TAKİP ET

Havza Yenilikçi Projeler Geliştirme Derneği (PROGEL), Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıda, 2024 yılı proje ve hibe programı kapsamındaki projeleri değerlendirdi. Dernek, ilçenin sosyal ve ekonomik yaşamına katkı sunacak çeşitli faaliyetler planlıyor.

Havza Yenilikçi Projeler Geliştirme Derneği (PROGEL), Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek 2024 yılı proje ve faaliyetlerini değerlendirdi. Dernek binasında gerçekleşen toplantıda, Dernek Başkanı Seyit Ahmet Dikmen'in başkanlık ettiği bir dizi görüş alışverişi yapıldı.

Toplantıda, 2024 yılı proje ve hibe programı kapsamında hazırlanan projelerin yanı sıra bahar aylarında düzenlenecek doğa yürüyüşleri, beceri atölyeleri ve benzeri faaliyetler ele alındı. Dernek, toplumun farklı kesimlerine hitap edecek projeler ve faaliyetlerle ilçenin sosyal ve ekonomik yaşamına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Dernek Başkanı Seyit Ahmet Dikmen, toplantıda yaptığı açıklamada, "Şu an farklı proje ve hibe programlarına hazırladığımız projeler değerlendirme aşamasında. Önümüzdeki aylarda bu projelerden olumlu geri dönüşler bekliyoruz. Yine bahar ayları ile gençlerimize ve halkımıza yönelik farklı faaliyetlerimiz ile sosyal etkinliklerimiz olacak." dedi. Dernek, ilçede sosyal ve kültürel etkinliklere katkı sağlamayı amaçlayan çalışmalarına devam ediyor.

Havza PROGEL Samsun Yönetim Kurulu üyeleri havza ilçesi