Havza RAM'dan Jandarma Personeline Eğitim Semineri

TAKİP ET

Havza Muzaffer Tahmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (RAM) tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı personeline yönelik çocukların ve ergenlerin gelişim özellikleri ve etkili iletişim konularında eğitim semineri verildi.

Çocukların eğitim süreçlerinin güvenliğine ilişkin koruyucu ve önleyici hizmet tedbirlerinin artırılmasına yönelik iş birliği protokolü kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı Konferans Salonunda Havza Muzaffer Tahmaz RAM Müdürü Adem Gümüşçü ve Müdür Yardımcısı Ragıp Elibol tarafından Havza İlçe Jandarma Komutanlığı konferans salonunda okul kolluk görevlileri ve güvenli eğitim koordinasyon görevlilerine yönelik çocukların ve ergenlerin gelişim özellikleri ve etkili iletişim konularında seminer verildi.

Havza Muzaffer Tahmaz RAM Müdürü Adem Gümüşçü eğitimlerin periyodik aralıklar ile devam edeceğini belirterek; “Okul kolluk görevlileri ve güvenli eğitim koordinasyon görevlilerimizin çocuklarımız ile daha rahat iletişime geçme ve daha güçlü bağlar kurması adına kurum olarak eğitimlerimize devam ediyoruz.” Dedi.

Havza İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak ise verilen eğitimin kendileri adına önemli olduğunu belirterek; “Jandarma olarak çocuklarımız ile olan ilişkilerimizin güçlenmesi adına güzel bir eğitim aldık. Havza Muzaffer Tahmaz RAM Müdürü Adem Gümüşçü ve Müdür Yardımcısı Ragıp Elibol’a teşekkür ederim.” Dedi.