Havza SYDV Mütevelli Heyeti'nde Yeni Muhtar Üyeler Belirlendi

TAKİP ET

Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti üyeliklerine Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında boşalan muhtar koltukları için seçim gerçekleştirildi. Havza Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan seçimde, yeni muhtar üyeler belirlendi.

Havza SYDV Müdürü Fatih Bıyık, seçim öncesinde muhtarları kurumun işleyişi konusunda bilgilendirerek, "31 Mart'taki muhtarlık seçimlerinde heyet üyesi olarak seçilen muhtarlarımızın yerine yenilerini belirlemek için seçim yapıyoruz. Seçilen muhtarlar, yıl sonuna kadar heyet üyesi olarak görev yapacaklar." açıklamasında bulundu.

Mütevelli heyet üyeliğine aday olan Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Sevil Çelik ve Gelincik Mahallesi Muhtarı Alaattin Kiper, muhtarların oy birliğiyle seçildi.

Seçim sonrası Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, yeni muhtar üyelere teşekkür ederek, "İlçemizdeki ihtiyaç sahiplerine hizmet etmek için görev alacak muhtarlarımızın başarılı olacağına inancımız tam. Mütevelli heyetine seçilen muhtarlarımıza başarılar dilerim." şeklinde konuştu.

samsun havza ilçesi Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Havza SYDV Mütevelli Heyeti üyeliklerine Mahalli İdareler Genel Seçimleri Havza SYDV Müdürü Fatih Bıyık Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Sevil Çelik Gelincik Mahallesi Muhtarı Alaattin Kipe