Havza Tarımı Masaya Yatırıldı

TAKİP ET

Samsun'un tarım bölgesi olan Havza'da kırsal kalkınmaya yönelik tarımsal yatırımların görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Sebahattin Özdemir, "OSB'de 'tarımsal ürün' işleyen fabrikaların kurulmasını amaçlıyoruz" dedi

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret etti.

Ziyarette kırsal kalkınmaya yönelik olarak yapılan çalışmalar, hayata geçirilmesi planlanan tarımsal yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, kırsal alandaki kalkınma için tüm kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içinde olduklarını belirterek; "Tarımsal üretim büyük önem arz etmekte. İnşallah OSB'mizde kurulacak ve tarımsal ürün işleyen fabrikaların artması ile tarımsal üretimin önemi daha da artacak. Çiftçimize destek olacak çalışmalarımızı önemsiyorum" dedi.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ise, tarımsal kalkınmanın ve gelişmenin ilçe ekonomisini doğrudan etkileyeceğini belirterek; "Gayemiz çiftçimize fayda sağlayacak hizmetler yapmak" diye konuştu.

Murat ÖZDEN