Havza'ya yeni Hükümet Konağı

TAKİP ET

Samsun Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yıkım çalışmaları tamamlanan hükümet konağı alanında inceleme yaptı. Özdemir, 'Yeni Hükümet Konağımız Havza'ya çok yakışacak "dedi.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, hafta içi yıkımı tamamlanan Hükümet Konağı binasının devam eden enkaz kaldırma çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

'İHTİYACI KARŞILAYACAK'

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yeni yapılacak olan Hükümet Konağı binasının Havza'nın uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak bir yapı olacağını belirterek, “Türkiye Yüzyılı vizyonumuza uygun olarak halkımıza daha kaliteli bir hizmet vermek adına ilçemize yeni bir Hükümet Konağı inşa edilecek. Yeni Hükümet Konağımız Havza’ya çok yakışacak. Yeni Hükümet Konağının ilçemize kazandırılmasından dolayı şahsım ve Havzalı hemşehrilerimiz adına başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere özellikle İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim”dedi.

'HIZLI ŞEKİLDE 
TAMAMLANACAK'

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ise yeni Hükümet Konağı binasının inşasının enkaz kaldırma çalışmalarının ardından başlayacağını ifade ederek; “ İnşallah İçişleri Bakanlığımızın yeni hizmet konseptine uygun olarak inşa edilecek olan binamız en hızlı şekilde tamamlanacak. Mimarisi ve iç yapısı ile ilçemize yakışır ve halkımıza kaliteli hizmet sunacağımız binamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. İlçemize kazandırılan bu eser için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere özellikle İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim ”dedi.

Nazım AKPINAR 

 Başkan Özdemir, yeni Hükümet Konağı'nın inşa edileceği alanda devam eden enkaz kaldırma çalışmalarını inceledi. 

            Özdemir'den             teşekkür 
 

 Başkan Özdemir, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. 

 Yeni Hükümet Konağı bu şekilde olacak.