Havzalı muhtarlar sağlık protokolü yaptı

TAKİP ET

Samsun Havza Muhtarları Derneği ile ATASAM Sağlık Grubu arasında dernek üyesi muhtarları ve azalarının sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanması amacıyla protokol imzalandı.

ATASAM Sağlık Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Süleyman Öz ve ATASAM Sağlık Grubu Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Murat Küçükdursun, Havza Muhtarları Derneği Lokali'nde Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar ve dernek üyesi muhtarlara imzalanacak protokol hakkında bilgiler verdi.

HAYIRLI OLSUN 

Yapılan bilgilendirmelerin ardından Havza Muhtarı Derneği üyesi muhtarları, eş çocuk ve birinci derece akrabaları ile muhtar azalarını kapsayan ve sağlık hizmetlerinde yüzde 20 indirim sağlayan protokol, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar ve ATASAM Sağlık Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Süleyman Öz tarafından imzalandı.
ATASAM Sağlık Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Süleyman Öz protokolün hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Kurum olarak bölgemize en iyi ve kaliteli hizmeti vermeye çalışmaktayız. Sağlık sektöründeki teknolojik ve teknik gelişmeleri yakından takip eden hastanemizde muhtarlarımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz "dedi.  Tolgahan ÇAĞLAR