Hayata Anlam Katanlar Derneği'nden Çocuklara 23 Nisan hediyesi

TAKİP ET

Hayata Anlam Katanlar Derneği'nce düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne katılan çocuklar, yüzlerine yapılan boyamalarla neşeli bir görünüme kavuşurken, renkli balonlar ve çikolatalarla bayram coşkusunu yaşadı

Samsun merkezli Hayata Anlam Katanlar Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Dernek, Atakum ve İlkadım bölgelerinde düzenlediği etkinliklerle çocuklara bayram sevinci yaşattı.
Dernek üyeleri, yüz boyama etkinliği, balonlar, bayraklar, bayram hediyeleri ve çikolata dağıtımı gibi birçok etkinlikle çocukların mutlu bir bayram geçirmesini sağladı.

ÇOCUKLAR SEVİNDİ

Dernek Genel Başkanı Murat Değirmenci, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan bu bayramda, yine onun çok sevdiği çocukları mutlu etmek için etkinlik düzenledik. Atakum sahili ve İlkadım Kurtuluş İskelesi'nde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle çocuklara bayram sevinci yaşattık" dedi.

Etkinliklere katılan çocuklar, yüzlerine yapılan boyamalarla neşeli bir görünüme kavuşurken, renkli balonlar ve çikolatalarla da bayram coşkusunu yaşadılar. Dernek üyeleri, çocuklara bayramın anlamını ve önemini anlatarak, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeyi hedeflediler.