HENTBOLUN SULTANLARI TELAFİ PEŞİNDE

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Samsun Hentbol Kulübü, 7. hafta maçında bugün Artvin 7 Mart Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Canik Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadele saat 15.00'da başlayacak.

ALTI MAÇTA ÜÇ GALİBİYET
Kadınlar Hentbol 1. Ligi'nde geçen haftayı BAY geçen Samsun Hentbol Kulübü, 7. hafta maçında evinde Artvin 7 Mart Spor Kulübü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Çaktığı altı maçtan üç galibiyet üç yenilgi alan Kırmızı-Beyazlı ekip kendi taraftarı önünde oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.    

GEÇEN HAFTAYI BAY GEÇTİLER
Samsun Hentbol Kulübü Antrenörü Mustafa Öz, Artvin 7 Mart Spor Kulübü ile zor bir maça çıkacaklarını dile getirerek, “Lig’de geçen haftayı BAY geçtik. Bizim için güzel bir hazırlık dönemi oldu. Bugün ise Artvin 7 Mart Spor Kulübü ile karşılaşacağız. Puan durumuna bakıldığında kolay maç gibi görünse de rakibimizde sahaya kazanmak için çıkacak. Samsun hentbol Kulübü olarak bizlerde kendi taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz” dedi.    

Zekai ANIL
-----------------

Mustafa Öz