Hepsiburada'nın Sahibi Kimdir ve Nerelidir?

TAKİP ET

Yıllardır müşterilerini memnun etmeyi başaran Hepsiburada, kullanıcıların gözünde artık güvenilir listesinde yer almayı başarmış durumda.

Hepsiburada bildiğimiz üzere çok fazla reklamı karşınıza çıkan bir uygulamadır. Yıllardır müşterilerini memnun etmeyi başaran site, kullanıcıların gözünde artık güvenilir listesinde yer almayı başarmaktadır. Hepsiburada’nın sahibi Hanzade Doğan Boyner’dir. İstanbul doğumlu olan, Hanzade Doğan Boyner Türk iş kadını, hayır sever ve girişimci bir yatırıcımı olarak bilinir.

Hanzade Doğan Boyner Hepsiburada’yı kurarken ailesi ve arkadaşları başta olmak üzere yakın çevresinin desteğini almıştır. Bu destekle kurmuş olduğu site özverili çalışması sebebi ile kısa zamanda internet alışveriş yapanların popüler uygulaması haline gelmiştir. Hanzade Doğan Boyner’in üstlenmiş olduğu görevler şunlardır;

Enerji, medya, sanayi, ticaret, sigorta ve turizm sektörlerinde Türkiye’nin en büyük holdinglerinden (Doğan Holding ' in) Başkan Yardımcısı’dır.

Türkiye, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’nın en büyük ticaret ve teknoloji şirketlerinin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanıdır

Türkiye'nin en çok satan günlük gazetelerinden biri olan Posta'nın da bulunduğu Doğan Medya Grubu’nda Başkanlık görevini üstlenmiştir.

Hanzade Doğan’ın Hayatı

Hanzade Doğan Kasım 1972 (49 yaşında) yılında İstanbul’da doğmuştur. Londra Ekonomi okulu ve ardından da Columbia Üniversitesinde ekonomi üzerine aldığı eğitim hayatını tamamlamıştır.

Doğan Okulu

Doğan Yayın Holding

Hepsiburada.com

Aydın Doğan vakfı gibi projelerin kurucu organizatörü olarak rol almaktadır.

2007 yılında Osman Boyner ile hayatını birleştirmiş ve bu evlilikten Ela Boyner ve Yasemin Boyner adında iki kızları olmuştur.

Türkiye'nin en büyük e ticare platformlarından ve sitelerinden biri olan Hepsiburada'nın yerli mi yabancı mı olduğu merak konusu oldu.

Bilindiği üzere Türkiye'de yerli ve yabancı çok sayıda e-ticaret sitesi yer alıyor. Hepsiburada ile ilgili, sitenin resmi sayfasında şu ifadelere yer verildi: Türkiye ve bölgesinin lider e-ticaret platformu Hepsiburada olarak, 40’a yakın kategori içinde, 30 milyonu geçen sayıda ürün türünü müşterilerimizle buluşturuyoruz. Silikon Vadisi ile Kapalı Çarşı kültürünü birleştirmekte olan veri ile tecrübeyi harmanlayan ekibimizle aylık 200 milyonun üstünde ziyaretin gereksinimlerini en iyi biçimde karşılamak için çalışmayı sürdürüyoruz.

Türkiye’nin Hepsiburada'sı olarak, irili ufaklı on binlerce işletmeyi bir arada toplayan pazaryeri modelimizle, Türkiye ve bölgenin en büyüğü olma özelliğini taşımakta olan Akıllı Operasyon Merkezimiz ile, sektörün çıtasını yükseltmekte olan teknolojik çalışmaları yürütmüş olduğumuz Ar-Ge merkezimiz ile online alışveriş sektörünün gelişimine liderlik etmekte. Müşteri deneyimini merkeze almış olan bir felsefe ile, alanında lider kuruluşlarla beraber yeni proje, yatırım ve iş birliklerine imza atmaktayız.

Kurucumuz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Hanzade Doğan Boyner’in Hepsiburada’nın genlerine işlemiş olduğu inovasyon ve girişimcilik ruhu ile birlikte Türkiye’de dijital dönüşüme öncülük etmekte, bütün paydaşlarımızla beraber büyümeyi sürdürmekteyiz. Taşımacılık sektörüne yenilikçi bakış açısı kazandırmakta olan Hepsijet, dijital ödeme çözümleri sunmakta olan HepsiPay, günlük haftalık ve aylık süpermarket gereksinimlerini istedikleri zaman diliminde tüketicilerin ayağına getiriyor olan Hepsiexpress, markalara hizmet sağlamakta olan reklam platformumuz HepsiAd, e-ihracat ile işletmelere birer dünya oyuncusu olma fırsatı sunmuş olduğumuz ve Türk ürünlerini dünyaya açmakta olan Hepsiglobal gibi birden fazla birçok servis ile müşterilerimiz başta olmak üzere bütün paydaşlarımıza yarar sağlayan dev bir ekosistemi hep beraber inşa ediyoruz.

Kaynak: https://ankaragundem.com.tr/teknoloji/hepsiburada-ortaklik-yapisi-hepsiburada-kimin-sahibi-kim-h3262.html