'Her fabrika bir kaledir'

TAKİP ET

AK Parti Havza Danışma Meclisi'nde konuşan Başkan Özdemir, "Havza OSB'de 10 fabrikanın temelini attık. Her bir fabrika bir cephe birer kaledir "dedi. 

AK Parti Havza İlçe Başkanlığı tarafından İlçe Danışma Meclis toplantısı gerçekleştirildi.Havza Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan yaptı. 

Daha sonra konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise hizmetler ve hayata geçirilecek olan projeler hakkında katılımcılara bilgiler vererek, “Havza'nın geleceğini planlıyoruz. Havza OSB’de 10 fabrikanın temelini attık. Her bir fabrika bir cephe birer kale. İnşallah kısa süre sonra kapalı sebze pazarımız için çalışmalarımıza başlayacağız. AK Parti ailesi olarak 2023 hedefimiz için çalışıyoruz”dedi.

AK PARTİ HER 
ZAMAN SAHADA 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’da yapmış olduğu konuşmada, AK Parti'nin masa başında değil, her zaman sahada olduğuna değinerek, “Halktan kopuk bir siyaset anlayışını hiçbir zaman benimsemedik. Ne olursa olsun her zaman iyi günde, kötü günde halkımızla birlikteyiz.Özellikle son zamanlarda dünyadaki gelişmelere bağlı olarak ülkemizde de ekonomi başta olmak üzere sıkıntılar yaşanmakta. Çözüm noktasında devletimiz Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük bir seferberlik anlayışıyla çalışmakta.  Dünyada kartların yeniden dağıtıldığı bir ortamda 2023 seçimlerine gidiyoruz. Biz milletin AK Partisiyiz. AK Parti milletin dediğini yapan partidir. 20 yıldır girdiğimiz her seçimi kazandık. 2023 yılında da başarılı olacağız “dedi.  N.Alper CABBAR