Her Yatak Odasının Görünümünü Destekleyen Pierre Cardin Ürünleri

TAKİP ET

Pierre Cardin Home ev tekstili ürünleri ile alanı daha şık ve zarif bir duruma getirmek mümkün. Nevresim takımı, battaniye, yatak örtüsü, çarşaf ve yastık kılıfı gibi yatak odası ürünleri ile alandaki eksik parçalar tamamlanabilir, daha alımlı ve ferah bir görüntü oluşturulabilir.

Daha konforlu ve şık yatak odası ürünleri ile eşsiz bir uyku deneyimi yaşanabilir. Yumuşacık form ve yapıları ile kesintisiz bir uykunun yanı sıra, iç ferahlığı ve enerjisi de hissedilebilir. Çünkü her biri tasarım harikası olan ürünler, ortamı daha ferah gösterir. Bu sayede günün yorgunluğu, siniri ve stresi bırakılarak fresh ortamda uykuya dalınabilir.

Tek ve Çift Kişilik Nevresim Takımı

Her yatak odasının olmazsa olmazı olan nevresim takımı, tek kişilik ve çift kişilik olarak üretilir. Standart boyutlarda üretildiği için her yatağa uyum sağlar. Bununla beraber, odanın görünümünü bir üst seviyeye taşımayı başarır. %100 pamuktan elde edilen ürün konforlu ve rahat bir uyku deneyimi yaşatır.

Sıcacık ve Yumuşacık Battaniye

Sonbahar ve kış aylarının sadık dostu olan battaniyeler, özel dokularıyla sıcacık olunmasına olanak tanır. Sıcaklığı hem yumuşak hem de konforlu bir biçimde yansıttığı için çok sevilerek tercih edilirler. Renkli, modern ve eğlenceli desenlere sahip olan ürünler sayesinde yatak odalarının görünümü desteklenebilir. Bunun dışında, TV battaniyeleri ile dizi ve film keyfi çok daha keyifli geçebilir. Sağlıklı ve kaliteli kumaşlardan elde edilen battaniye modelleri uzun ömürlü kullanım sunar.

Yatak Örtüsü

Yatağın dıştan görünümünü etkileyen parçalardan biri olan yatak örtüsü, estetik görünüm konusunda büyük bir etkiye sahiptir. Birbirinden farklı renk, tasarım ve detaya sahip olan ürünler sayesinde yatak odasında etkileyici bir görüntü yaratılabilir. Dekorasyon ile uyum sağlayan yatak örtüsü modelleri alana daha canlı ve dinamik bir hava verir. Tek kişilik, çift kişilik veya battal boy yatak örtüsü modellerinden alınarak yatak odaları sıra dışı bir görünüme ulaştırılabilir.

Lastikli ve Düz Çarşaf

Yumuşacık ve konforlu uykunun adresi olan çarşaf modelleri, her yatağın vazgeçilmezidir. Lastikli ve lastiksiz olarak seçeneklere ayrılan ürünlerden her birey ihtiyacına hitap edeni seçebilir. Her ikisi de yatakların pratik hazırlanmasına olanak tanır. 100x200 cm’den oluşan standart çarşaf modelleri her kullanıcının ihtiyacına yanıt verir.

Yatak odasını konfora ve şıklığa ulaştırmak isteyenlerin tercihi olan Pierre Cardin, özel ürünleri ile sizleri bekliyor!

Detaylı bilgi için: https://www.pierrecardinhome.com.tr/