"Hisseli Harikalar Kumpanyası" Mart Ayında da Kapalı Gişe!

TAKİP ET

Kapalı gişe başarısını sürdürüyor! Hisseli Harikalar Kumpanyası'nın Mart temsillerinde biletler tükendi. Büyük ilgi gören müzikal, 13 ve 15 Nisan'da Aydın Gün Salonu'nda sizleri bekliyor. Biletler için acele edin!

11 ve 21 Mart temsillerinin biletleri tükenen Haldun Dormen'in kaleme aldığı, Melih Kibar'ın bestelediği, Çiğdem Talu'nun şarkı sözlerini yazdığı "Hisseli Harikalar Kumpanyası" müzikali, büyük ilgiyle seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Beş sezondur aralıksız kapalı gişe oynayan ve Samsun seyircisinin favorisi haline gelen "Hisseli Harikalar Kumpanyası"nın Mart 2024 temsillerinin biletleri de günler öncesinden tükendi.

Anadolu'da turne yapan bir kumpanyanın yeni bir solist arayışına girmesini ve bulunan yeni soliste köy ağasının âşık olmasıyla gelişen komik olayları anlatan müzikal, besteci ve orkestra şefi Kıvanç Tepe tarafından senfonik orkestraya uyarlandı.

Kıvanç Tepe'nin orkestra şefliğini yaptığı müzikali Şahan Gürkan sahneye koyarken, Koreografisi Şebnem Şenel tarafından yapılan eserin dekorunda Hakkı Kandır, kostümünde ise Gülnur Çağlayan Tuluk imzası var.

Işık tasarımını Oğuz Murat Yılmaz'ın üstlendiği müzikalde, Samsun Devlet Opera ve Balesi orkestra, koro, bale sanatçıları ve teknik ekip ile birlikte 100'den fazla kişi görev yapıyor. Eserin başkemancısı ise Eylül Benek Kuru.

"Hisseli Harikalar Kumpanyası"nın Aydın Gün Salonu'nda gerçekleşecek olan 13 ve 15 Nisan 2024 temsillerinin biletleri, biletinial internet sitesi ve Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesinden temin edilebilir.

Hisseli Harikalar Kumpanyası samsun devlet opera balesi SAMDOB Aydın Gün Salonu Haldun Dormen