Hocaoğlu: Atakum'dan Canik Yönetilemez

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi'nin Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, ilçenin dertlerine çare olmak için sahada! Hocaoğlu, projeleri ve esnaf ziyaretleriyle Canik'in nabzını tutuyor.

Yeniden Refah Partisi'nin Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, ilçenin sorunlarına çözüm bulmak için öncelikle Canik'te ikamet etmenin gerekliliğine vurgu yaptı. Hocaoğlu, "Atakum'da oturup Canik'in dertleriyle dertlenmek mümkün değildir" dedi.

Detaylı Proje Anlatımları ve Esnaf Ziyaretleri

Vatandaşlarla birebir temas kurarak sorunları dinleyen Yılmaz Hocaoğlu, Canik'te yeni bir dönemin başlayacağını belirtti. Proje anlatımlarının yanı sıra esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Hocaoğlu, 31 Mart seçimlerinin ilçede olumlu değişikliklere vesile olacağına inandığını ifade etti.

Spor Tesisleri ve Gençlik Projeleri

Soğuksu Spor Kulübü sporcularıyla bir araya gelen Hocaoğlu, ilçede gençlerin spor yapabilecekleri kaliteli tesislerin eksikliğine dikkat çekti. Hocaoğlu, göreve geldiklerinde öncelikli olarak Toptepe, Karşıyaka, Hasköy, Belediye Evleri, Uludağ mahallelerine hitap edecek kapsamlı bir spor kompleksi yapacaklarını belirtti.

Halkla İç İçe Olma ve Dertlerle İlgilenme

Hocaoğlu, gençlerin eğitim, spor, kültürel ve manevi gelişimlerinin öncelikleri arasında yer alacağını vurguladı. Ayrıca, Canik'in dertlerine çare olabilmek için ilçede ikamet etmenin önemine değindi ve "Atakum'da oturup Canik'in dertleriyle dertlenmek mümkün değildir" dedi. Hocaoğlu, her zaman ilçe halkıyla birlikte olduğunu ve onların dertlerini dinlediğini ifade etti.

Yeniden Refah Partisi in Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu atakum samsun haber samsun