HÜDA PAR Lideri Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan İttifak Açıklaması: "O Defteri Kapattık"

TAKİP ET

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, yerel seçimlere ilişkin ittifak görüşmelerini sonlandırdıklarını ve artık kendi adaylarıyla çalışmaya odaklandıklarını açıkladı. Yapıcıoğlu, "O defteri kapattık." diyerek ittifak konusundaki tartışmalara nokta koydu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, yerel seçim sürecinde ittifak görüşmelerine dair açıklamalarda bulundu. Gazetecilerle gerçekleştirdiği toplantıda konuşan Yapıcıoğlu, "O defteri kapattık." diyerek ittifak görüşmelerini noktaladıklarını belirtti. Kendi adaylarıyla seçimlere katılacaklarını ve bu süreçte bütün enerjilerini adaylarını desteklemeye odaklayacaklarını ifade etti.

Yapıcıoğlu ayrıca, siyasi partilere seslenerek seçim sürecinde kullanılan dilin önemine vurgu yaptı. Kullandıkları dile dikkat etmeleri gerektiğini belirten Yapıcıoğlu, çirkinleşen bir dilin millete hizmet getirmeyeceğini ve hakaret etmeden siyaset yapacaklarını ifade etti.

HÜDA PAR lideri, ittifak konusunda bazı partilerin adaylarını çekebileceğini ancak kendi partilerinin bu konudaki görüşmeleri noktaladığını dile getirdi. Seçim sürecinde adaylarını en iyi şekilde desteklemek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ittifak açıklaması siyaset gündem samsunhaber haber