HÜDA PAR, Yerel Seçimlere Kendi Logosu ve İsmiyle Katılma Kararı Aldı

TAKİP ET

HÜDA PAR, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne kendi logosu ve ismiyle katılma kararı aldığını duyurdu.

Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, yapılan çalışmalar sonucunda belediye başkanı, belediye meclisi üyesi ve il genel meclisi üyesi adaylarını belirlediklerini açıkladı.

Açıklamalarından Satırbaşları:

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne kendi logo ve isimleriyle katılacaklarını bildirdi.

Şahin, yapılan çalışmalar neticesinde belediye başkanı, belediye meclisi üyesi ve il genel meclisi üyesi adaylarının belirlendiğini açıkladı.

Bugüne kadar 10 farklı ilde aday tanıtım toplantıları düzenlediklerini belirten Şahin, 26 büyükşehir belediye başkanı, 51 il belediye başkanı ve 702 ilçe belediye başkanı adayını ilan ettiklerini ifade etti.

Daha önce İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da büyükşehir belediye başkanı adayı çıkarmama kararı aldıklarını hatırlatan Şahin, ilçe belediye başkanı adaylarıyla bu dört büyükşehrin tüm ilçelerinde seçime katılacaklarını açıkladı.

Şahin, ilan ettikleri adayların listesini, il ve ilçe seçim kurullarına teslim ettiklerini kaydetti.

HÜDAPAR yerel seçim aday haber gündem politika