Hüseyin Eroğlu: 'Her maçı kazanmak istiyoruz'

TAKİP ET

Ligin boyunun kısaldığını ifade eden Hüseyin Eroğlu, 'Rakibimizin gücünün farkındayız. Ama bu saatten sonra biz her maçı kazanmak için sahaya o performansı koyup, Samsunspor gibi oynamak zorundayız' dedi.

SAMSUNSPOR GİBİ OYNAMALIYIZ

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Sakaryaspor karşısında sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Ligin boyunun kısaldığını ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Her maçı kazanmak istiyoruz. Tabi ki rakibimizin de gücünün farkındayız. Onlarda önemli bir seri yakaladı. Ama bu saatten sonra biz her maçı kazanmak için sahaya o performansı koyup, Samsunspor gibi oynamak zorundayız. Kazandığımız takdirde çok iyi bir konuma geleceğiz. Taraftarımızın izleyeceği, mutlu ve memnun olacağı bir maç olacak” dedi.

KADINLAR HER GÜN DEĞERLİDİR

Kırmızı-Beyazlıların başarılı çalıştırıcısı Hüseyin Eroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de unutmadı. Yolculuk öncesinde tesiste çalışan kadınlara çiçek hediye eden ve günlerini kutlayan deneyimli çalıştırıcı Hüseyin Eroğlu, “Kadınlarımız bizim için değerli. Tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum. Tabii ki bunu 8 Mart ile sınırlandırmamamız gerekiyor. Bence kadınlara çok değerli olduklarını her gün hissettirmemiz gerekiyor. Her günü onların günüymüş gibi düşünmemiz gerekiyor. Dünya onlarla daha güzel. İyi ki varlar" diye konuştu. Davut AKTAŞ