Hüseyin Eroğlu: 'Keşke tribünler daha dolu olsaydı'

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı Hüseyin Eroğlu, 'Dostane bir maç oldu. Keşke tribünlerimiz çok daha dolu olsaydı. Çünkü elde edilecek gelir depremzedelerimize katkı sağlayacaktı' dedi

BİRBİRİMİZE SARILMAK ZORUNDAYIZ

Yılport Samsunspor ile Çorum FK arasında depremzede vatandaşların yararına oynanan hazırlık maçı sonrasında iki takım teknik direktörü basın toplantısına birlikte geldi. Çorum FK'nın maç taleplerini geri çevirmedikleri için kendilerine teşekkür eden Kırmızı-Beyazlıların teknik patronu Hüseyin Eroğlu, “Gün birlik olma zamanı. Ülke olarak kötü günler geçiriyoruz. 20 gün geride kaldı. Bir felaket yaşandı. Birbirimize sarılmak zorundayız. Omuz omuza verip, güçlü olmak zorundayız” dedi.

DOSTANE BİR MAÇ OLDU

Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğunu ve bunun için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini ifade eden Eroğlu, “Keşke tribünlerimiz çok daha dolu olsaydı. Çünkü elde edilecek gelir depremzedelerimize katkı sağlayacak. Dostane bir maç oldu. Hocamı tebrik ediyorum. İnşallah onlarda sezon sonunda hedeflerine ulaşırlar. Güçlü bir kadroları var. İyi bir teknik direktörleri var. Gelecekte Çorum FK adının Türk futbolunda çok daha duyulacağını düşünüyorum" diye konuştu.

SAMSUNSPOR BÜYÜK BİR CAMİA

Çorum FK Teknik Direktörü Tahsin Tam ise bu anlamlı organizasyon için Yılport Samsunspor Kulübü'ne teşekkür etti. Tahsin Tam, “Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, geride kalanlara da sabır diliyorum. Ülkemiz insanımız büyüklüğünü ortaya koydu. Bu birlik ve beraberliği fazlasıyla gösterdik. Samsunspor ile bir dostluk maçı gerçekleştirdik. Çok kaliteli ve büyük bir camia Samsunspor. Çok ta kaliteli bir teknik direktöre sahipler. Kendilerine başarılar diliyorum”  dedi.

Davut AKTAŞ