Hüseyin Eroğlu'ndan duygusal davet

TAKİP ET

Samsunspor'un deneyimli çalıştırıcısı Hüseyin Eroğlu, depremzedeler yararına yarın Çorumspor ile oynanacak olan hazırlık maçına tüm taraftarları davet ettiklerini söyledi

SOSYAL MEDYADAN VİDEO YAYINLANDI

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kulübün sosyal medya ekibi tarafından çekilen video ile sosyal medya üzerinden taraftarlara seslendi. Ülke olarak çok büyük bir felaket yaşadıklarını ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Can kayıplarımız çok fazla. Yaralılarımız çok fazla. Evlerini, her şeyini kaybeden halkımız çok fazla. Bizlere düşen görev omuz omuza vererek onlara destek olmak. Ne olursa olsun her şartta birlik olmak. Çünkü birlik ve beraberlikle onlara büyük güç verebiliriz diye düşünüyorum” dedi.

ONLARA DESTEK OLMAK ZORUNDAYIZ

Yaşananların kolay olmadığını dile getiren Hüseyin Eroğlu, “Yaralar çok acı, çok zorluklar içinde yaşıyorlar. Elimizden gelen onlara destek olmak. Biz bunu futbol bölümü olarak yapabiliriz. Yarın kendi sahamızda oynayacağımız Çorumspor maçına tüm taraftarlarımızı davet etmek istiyorum. Çünkü buradan elde edeceğimiz gelir felaketzedelere gidecektir. Ne kadar çok gelirsek, ne kadar çok destek olursak onlara o kadar çok yardımcı olmuş oluruz. Tüm taraftarlarımızı bir kez daha maça davet etmek istiyorum” diye konuştu.

Davut AKTAŞ