Hüseyin Eroğlu'ndan Emir'e söz: "İyi ki Samsunsporluyum diyeceksin"

TAKİP ET

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 10 yıl önce çekilen bir videoda gözyaşlarına hakim olamayan Emir Alp Canikli'yi tesislerde misafir ederek, 'Sana söz veriyoruz sezon sonunda 'İyi ki Samsunsporluyum' diyeceksin" dedi

10 YIL SONRA TESİSLERE GELDİ
2011-2012 sezonunda küçük bir çocukken verdiği televizyon röportajında ‘Babam bana Samsunsporlu olma üzülürsün diyordu. Ama ben Samsunsporlu oldum ve bundan da gurur duyuyorum’ diyerek ağlayan Emir Alp Canikli, 10 yıl aradan sonra bu kez genç bir delikanlı olarak Nuri Asan Tesisleri’ne geldi. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Emir’i Bandırmaspor maçı öncesindeki son toplantıya alarak, futbolcularla tanıştırdı. 

BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK
Emir Alp Canikli'nin öyküsünü kısaca anlatan ve videosunu takıma izleten Hüseyin Eroğlu "Emir tüm Samsunspor taraftarını temsil ediyor. Videoda sana ‘Samsunspor'u tutma’ denildiğini söylüyordun. Sana söz veriyoruz sezon sonunda ‘İyi ki Samsunsporluyum’ diyeceksin" dedi. Hüseyin Eroğlu'na teşekkür eden Emir Alp Canikli ise takımımıza "Bu yolun sonu şampiyonluk, sizlere inanıyorum" diyerek destek verdi.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Emir Alp Canikli’ye üzerinde adının yazılı olduğu Yılport Samsunspor forması hediye etti.