Hüseyin Eroğlu transfer listesini verdi tatile gitti

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlıların 11 yıllık şampiyonluk özlemine son veren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, transfer listesini Başkan Yüksel Yıldırım'a teslim edip ailesi ile birlikte Bodrum'a tatile gitti.

MİLLİ MAÇA GELECEK

Yılport Samsunspor’un Şampiyon hocası Hüseyin Eroğlu, istediği bütün futbolcuların listesini Başkan Yüksel Yıldırım’a teslim etti ve ailesi ile birlikte Bodrum’da tatile başladı. 19 Haziran’da Samsun’a dönerek Türkiye-Galler milli maçını seyredecek olan Hüseyin Eroğlu, daha sonra 23 Haziran’da takımı ile birlikte Samsun’daki ilk etap kamp çalışmalarına başlayacak.

KAMPA YETİŞMESİNİ İSTİYOR

Transferde top artık Başkan Yüksel Yıldırım idaresindeki transfer komitesinde. Yardımcıları ile birlikte yurt dışında çok sayıda oyuncu izleyen ve bununla alakalı olarak hazırladığı raporu Başkan Yıldırım’a sunan başarılı çalıştırıcı, artık yapılacak hamleleri bekliyor. Eroğlu’nun en büyük isteği ise takıma katılacak yeni isimlerin Erzurum ve Bolu kamplarına yetişmesi.

HATA YAPMAK İSTEMİYOR

Kırmızı-Beyazlı Kulübün Başkanı Yüksel Yıldırım da teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun bu beklentilerini karşılamak için elinden geleni yapıyor. Alınması düşünülen isimlerle bizzat temas kuran Başkan Yıldırım, özellikle 4 büyük takımdan ayrılacak oyuncuları bekliyor. Yıldırım, transferde hata yapmamak için de çok dikkatli hareket ediyor.

MENAJER OYUNUNA DİKKAT 

Aynı zamanda yeni alınacak oyuncuları Erzurum ve Bolu kamplarına yetiştirmenin planlarını yapan Başkan Yıldırım, 11 yıl sonra yeniden mücadele edilecek olan Süper Lig’de arzu edilen hedefe ulaşabilecek bir kadro kurmak istiyor. Bunu planlarken de özellikle menajer oyunlarına gelmemek için süreci bizzat yönetiyor. 

TESİSİN AÇILIŞI YAPILACAK

Başkan Yüksel Yıldırım, altyapıya gösterdiği hassasiyetle de öne çıkıyor. 19 Haziran’da Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan Türkiye Galler 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçı öncesinde büyük bir hayalini de gerçekleştirecek. Yıldırım, maç için şehre gelen önemli isimlerle Batı Park Mustafa Kemal Erkanat Altyapı Tesisleri’ni de resmen açacak.

EN ÖNEMLİ ESERLERDEN BİRİ

Türkiye’de belki de eşi benzeri olmayan bir altyapı tesisinin faaliyete girmesine öncülük etmiş olan Yüksel Yıldırım, bunun haklı mutluluğunu ve gururunu da yaşıyor. Yıldırım’ın Samsun’a kazandıracağı bu eser, yeni yıldızların da yetişmesine büyük katkı sağlayacak. Bir anlamda Samsunspor’un geleceği olan bu tesis, şehrin spor tarihindeki en önemli eserlerden olacak.